понеделник, 26 февруари 2018 г.


Г-н Борисов, помните ли детето от снимката?

Тогава попитахте брат ми какъв иска да стане като порасне и той отговори футболист. Вие го посъветвахте да стане каратист, че той да ги рита, а не него да ритат. Ники беше убит преди месец като служебната му кола бе изхвърлена от пътя от шофьор, карал със скорост над 220 км/ч - близо три пъти над ограничението.

На убиеца нито му е повдигнато обвинение, нито е задържан, а може вече да не е и в страната - въпреки свидетелските показания и въпреки полицейския протокол. Нищо че преди няколко години въпросният индивид е убил и жена на пешеходна пътека и УСЛОВНАТА му присъда е изтекла, а дори наскоро му е била върната и книжката.
Той сега е невредим и си кара тунингованата кола на свобода. Докато брат ми - футболист на Суворово и шампион по плажен футбол с МФК "Спартак" Варна - лежи в гроба и ще си остане завинаги на 23.

Докога законът ще защитава тези, които го нарушават? Докога подобно безръзсъдно и нагло поведение на пътя ще причинява смърт "по непредпазливост"? 
Снимката е правена когато бяхте Главен секретар на МВР и думите ви бяха "Ние ги хващаме - те ги пускат" - сега вече даже не ги и хващате.
Niki Terziev бе достоен син на недостойна за него държава. Дали ще почива в мир!?

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации