понеделник, 26 февруари 2018 г.


Софи Маринова се е научила на много работа още от детството си!
Софи Маринова е тънела мизерия като малка. Гласовитата ромка вече е една от участничките в шестия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода”.
Поп фолк дивата е кръстена на столицата, където е родена. Но детството й преминава в Етрополе. Семейството й е голямо, тя има още четири деца.
Родителите й трудно се справяли с пет гърла и затова щом поотраснали ги изпратили в пансион. Там тя и братята й съжителствали с турци и власи.
Всяка седмица, в неделя, Софи Маринова заминавала за село Брусен, където бил пансиона и се прибирала в родния си дом в петък.
В пансионът организирали културни вечери, прожектирали и филми. Билетчето струвало 30 стотинки, но бъдещата поп фолк дива не разполагала и с тази сума.
Затова й се налагало от малка да се учи да си изкарва сама парите. Кино се прожектирало във вторник. Затова тогава тя обикаляла из къщите на баби и дядовци, като ги молела да им прекопае градинките.
Те й се отплащали като й давали крушки, ябълки и други плодове, както и нещо за хапване, а някои й давали и стотинки. Така гласовитката успявала да събере достатъно стотинки, за да гледа кино, пише разкрития.ком.
С днешна дата певицата си спомня за онова време с горчилка. Радва се на добър стандарт на живот, благодарение на хонорарите, които получава от участията си.
Софи Маринова има афинитет към лъскавият живот и обича да се глези със скъпи коли, тузарски почивки и модни дрешки.



0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации