петък, 9 март 2018 г.


Когато е родила, Лина Медина е била само на 5 години 7 месеца и 17 дни, което означава, че е забременяла месец-два преди петия си рожден ден.
Лина е родена на 27 септември 1933 година в Тикрапо, Перу. На 5-годишна възраст майка й я завежда в болница заради нарасналия й стомах. Първоначално родителите й мислели, че е обладана от зли духове, но след прегледа д-р Гералдо Лозада установил бременност в осмия месец. Месец и половина след диагнозата, на 14 май 1939 година, с цезарово сечение Лина ражда момченце.
Лина била способна да забременее на тази ранна възраст, благодарение на рядкото заболяване преждевременен пубертет, тоест ранна поява на сексуално развитие. Менструалният й цикъл започва на 2 годинки и половина, а на 4 годинки вече имала оформени гърди. Когато лекарите я преглеждат на 5-годишна възраст, тя вече има напълно зрели полови органи.
Синът на Лина Медина е кръстен Гералдо на доктора и израства, мислейки майка си за своя сестра. Чак на 10-годишна възраст разбира коя всъщност е майка му. Той умира през 1979 на 40 години от заболяване на костния мозък. Специалистите са категорични, че болестта няма нищо общо с факта, че е роден от 5-годишна майка.
Лина никога не разкрива кой е бащата на детето, нито обстоятелствата, при които е забременяла. Според една статия в Associated Press през 1955, при индианците в селата в Андите, в каквото е родена и самата Лина, имало постоянни празници, които често завършвали с оргии и в които изнасилването не е необичайно.
Лина Медина
© Любопитно

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации