събота, 17 март 2018 г.


Жената признава, че това е само началото на превъплъщението ѝ

31-годишната Синди Мур пръсна повече от 12 хиляди долара, за да се превърне в секс кукла. Тя си направи изкуствени гърди, пусна дълги коси и три пъти месечно увеличава устните си. Но въпреки това, жената от Манчестър, която е майка на две деца, пак не е доволна от външния си вид, съобщава New York Post, цитиран от Life.ru.
„Искам да си направа още една операция на гърдите и да изпъна корема си. Провървя ми с моята кожа, затова нямам нужда от ботокс. Но пред мен има още дълъг път. Искам да отслабна и още повече дазаприличам на секс кукла. Мисля, че това ще ме направи красива“, смята Синди Мур.
Кардиналните промени във външния си вид младата майка направила след изневярата на мъжа си, който е и баща на двете ѝ деца. След раждането на вече 6-годишната Лейси и 8-годишния Макс, жената напълняла. Когато мъжът ѝ изневерил обаче, тя решила да се вземе в ръце. Синди започнала жестока диета и тръгнала на тренировки седем дена в седмицата. Благодарение на това тя отслабнала с 30 килограма, но това пак не ѝ било достатъчно.
 „Когато за първи път срещнах бившия си, бях на 19 години и изглеждах както сега, но не толкова екстремно. След като се появиха децата, напълнях с 45 кг и се изоставих“, припомня си Синди.
Освен всичко, Синди заработва пари с помощта на свои интимни фотографии, които продава през Интернет.
„6-годишната ми дъщеря казва, че когато приключа, ще изглеждам като кукла. Това много ѝ харесва. Синът ми е на 8 години и той също много харесва грима ми“, споделя младата майка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации