понеделник, 26 март 2018 г.


При схванатост и болки в която и да е част на гръбнака, лекарите често препоръчват да обърнем внимание на състоянието на мускулите на гърба , и, ако е необходимо, предписват курс на лечебна гимнастика .
Но понякога в тези случаи всяко  натоварване на гръбначния стълб  и ставите е противопоказано. Точно тогава на помощ идва мощно народно средство, доказано от повече от едно поколение. Отдавна желатинът и  желираните ястия  са считани за необходими продукти за хора с проблеми със ставите и гръбначния стълб. Както се оказва, това не е всичко, заради което трябва да включим желатина в менюто си.
желатин

Ползите от желатина

  • Укрепва сърдечния мускул
  • Ускорява метаболизма
  • Има положителен ефект върху умствените способности
  • Подобрява тена и текстурата на косата
  • Отличен е за предотвратяване на остеопороза
желатин

Как да приемаме желатина

Както можете да видите,  един обикновен продукт  може да замести редица фармацевтични лекарства, така че днес сме щастливи да споделим с вас рецептата за този чудотворен народен лек.
От вечерта залейте 2 супени лъжици желати с една четвърт чаша студена вода, разбъркайте и оставете сместа за една нощ на стайна температура. На сутринта добавете полученото желе към сутрешната си напитка – сок или кисело мляко. Вземайте лекарството в продължение на седмица, а курса на лечение може да повторите  шест месеца по-късно  .
използването на желатина
В рамките на седем дни ще почувствате  положителни промени  в организма: ще забравите болката в гърба и ставите, ще се подобрят цялостното ви здраве и външен вид. Желатинът може да се приеа не само вътрешно, но и да направите с него  маски за лице , които стягат кожата и моментално заличават бръчките .
Източник: zajenata.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации