четвъртък, 1 март 2018 г.


„Човек е ненаситен“…За какво е ненаситен?, „За пари и за всичко….“Това са първите думи от едно позабравено, а за някои от вас и нечувано интервю на великата и никога неостаряващата сякаш огромна българска певица Лили Иванова. Интервюто както ще видите и от качеството му, е доста старо. То е взето от изпълнителката на българската естрадна сцена непосредствено преди неин пореден концерт.
Докато й задават традиционни и по-дълбоки и свързани с живота въпроси, Лили Иванова се приготвя да излезе на сцената, за да получи за пореден път признанието и любовта на своята ненаситна и огромна публика. Тя е такава, каквато я познаваме. Стриктно оправя грима си и стриктно подбира думите си, за да не разочарова някого, но и за да каже това, което има да ви каже.

Този спомен, това кратко интервю ни показва Лили такава, каквато е – истински професионалист на сцената и истинска мистерия в живота. Тя е красива и очарователна, огромен талант и огромно самосъзнание на българка, на човек с достойнство. Това не е просто едно старо интервю…То е поглед назад към миналото, поглед, който за пореден път доказва, че Лили Иванова е вечна. Нейните думи сякаш се просмукват в съзнанието ви и остават там завинаги, така, както остават и песните, и лириката й спокойно да се леят под мелодията на нейните бляскави изпълнения!

opoznaybulgaria.com


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации