петък, 2 март 2018 г.


Ето как изглеждат звездите от култовата поредица днес

Той бе един от най-култовите филми на 80-те и 90-те години на миналия век. И до днес сериала „Октопод“ продължава да се смята за един от шедьоврите на италианското кино. Феновете на легендарния сериал с интерес очакват старта на продължението му, за което вече близо година се говори. И с интерес очакват да разберат какво се е случило с любимите им актьори и герои.

Легендарния комисар Катани е остарял

Култовият образ на комисар Катани, изигран от Микеле Плачидо и днес е емблематичен за мнозина. Актьорът е влюбен в гангстерските филми. И след „Последния кръстник“,”Валандзаска–ангелите на злото”, е поканен да участва дори в хитовата бг кримка „Под прикритие“.
Патрисия Миларде, която изигра незабравимата Силвия Конти. Тя влиза в повече от 6 сезона на поредицата и се включва дори в последния сезон на 
сериала. 
Актьорът и режисьор Ремо Джироне направи запомняща се роля в образа на мафиота Тано Кариди. Феновете на поредицата с възхищение си спомнят за него, въпреки че влезе в образа на един от най-опасните злодеи във филма.
Екранната Силвия Конти също се е променилаРемо Джироне достолепен, както преди


Не можем да подминем и очарователния Раул Бова. Звездата пое щафетата след оттеглянето на Плачидо от сериала и влезе в ролите на Джани Бреда и Карло Аркути в последните три сезона от поредицата.
Сред останалите звезди в поредицата са Виторио Медзоджорно като Давиде Ликата и Флоринда Болкан, която изигра шеметната графиня Олга Камастра. А също и Миета вляза в ролята на Розария Албанезе, Лука Цингарети като Пиетро и Симона Кавалари като Естер Рази.Не можем да не подминем и българските звезди в сериала. Легендата на българското кино Стефан Данаилов влезе в образа на дон Нуцо Мариано, а също и младата актриса Нели Топалова, която с още куп български звезди влезе в седмия сезон на сериала през 1995 година.

Източник:http://kliuki.ws

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации