четвъртък, 22 март 2018 г.


Звездата от „Листопад” Халил Ергюн зарадва българските си фенове с новината, че се мести в България. Актьорът, който се сдоби с международна слава за ролята си на Али Ръза, напуска свръхмодерния Истанбул заради Девин.
Проблеми с бъбреците провокирали актьора да си потърси къща в Родопите. А изборът му паднал върху минералните извори, красивата природа и топлото отношение на хората.
Над 500 000 лв е готов да плати артистът, за да се сдобие с мечтаното имение. Самият той се превърнал в атракция сред местните, а кметът на Девин Красимир Даскалов е двойно по-щастлив от избора на звездата.
Последните месеци се оказаха твърде тежки за 69-годишния актьор.
„Имам имение и в Турската ривиера, но в България смятам да се възползвам от минералните извори, защото съм закъсал с бъбреците”, споделя актьорът.
Именно затова той напуска големия Истанбул и се мести в Родопите, пише „България днес”.
Богатият ерген минава за един от най-заможните и най-стиснатите артисти в Турция. Колегите му трудно намират общ език с него.

Освен това актьорът напоследък често посяга към чашката—преди месец дори му отнемат книжката за шофиране в нетрезво състояние и то за втори път.
Самият Ергюн споделя, че започнал да пие постепенно, но отрича да е алкохолик. Често пъти е засичан по заведенията с актрисата Дениз Чакър, но отрича да има нещо повече помежду им от обикновено приятелство.

Иначе актьорът е и стар познайник на полицията. Преди 10 години излиза от затвора, където лежи 2,5 години за политическо наказание.
Животът му е свързан с шест големи любови, 46 години в театъра, 36 години филмова и тв кариера, 7 награди за роли и нито един наследник.
Източник: zajenata.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации