четвъртък, 1 март 2018 г.


Овен – Страстта
Няма друг знак като Овена, който дава цялата си страст и ентусиазъм във всичко, с което се заеме. Успеели веднъж да се запали по дадена идея, Овенът дава всичко от себе си, за да я изпълни, влагайки всеотдайност, която няма как да не се забележи.
Телец – Кулинарните умения
По правило Телците са истински виртуози в кухнята. Те знаят как да посрещат гости, да ги накарат да се почувстват удобно и да ги нагостят с домашно приготвени вкусотии. Няма човек, който да успее да устои на гозбите им, а начинът, по който могат да ви глезят, ще ви накара за нула време да се влюбите в Телците.
Близнаци – Красноречието
Близнаците са истински оратории като с часове могат да разказват весели и интересни истории. Те са остроумни, забавни и без проблем могат да задържат дълго вниманието на присъстващите. Способността им да си служат отлично с речта бързо прилича потенциалните им ухажори.
Рак – Емоциалността
Няма по-емоционален знак от Рака, въпреки че той успява добре да прикрие чувствата си. Те са изключително нежни и е лесно да докоснете тяхната душа, да ги разплачете или да ги накарате да се усмихнат. Раците се водят изцяло от своите емоции и никога не биха се поколебали да послушат интуицията си.
Лъв – Лъчезарността
Без проблеми Лъвовете успяват да спечелят вниманието на околните, защото са истински магнит за погледи. Тяхната неестествена лъчезарност не убягва на околните, тъй като много рядко свалят усмивката от лицето си. Лъвовете обичат шегите и се стремят да забавляват цялата компания.
Дева – Интелигентността
Девите знаят как да запалят ума на един човек и да го провокират да мисли. Бързо могат да впечатлят всеки със знанията си и искрено харесват интелектуалните предизвикателства. Начетеността, образованието и богата обща култура на Девите им печелят заслужени симпатии.
Везни – Толерантността
Много е лесно да се общува с представител на зодия Везни. Те са много толерантни към чуждото мнение, винаги ще ви изслушат и ще ви подкрепят, дори собствената им гледна точка да е различна. Везните са изключително дипломатични и мили хора в очите на другите.
Скорпион – Мистериозността
Скорпионите могат да привлекат нечие внимание само като погледнат обекта на своя интерес. Цялата им осанка излъчва мистериозност, която бързо привлича околните. Скорпионите имат магнетичен поглед и за нула време могат да разберат и най-големите ви тайни.
Стрелец – Добронамереността
Стрелците са най-дружелюбните представители на зодиака. Те лесно се сприятеляват с нови хора, карайки ги да се чувстват удобно в тяхната компания. Представителите на зодия Стрелец се стремят да приобщят всеки и със всеки да намерят общ език.
Козирог – Увереността
Представителите на зодия Козирог са независими и уверени във своите възможности. Няма тема, който може да ги засегне, тъй като те вярват, че са най-добрите, а ако до момента не са, бързо могат да се научат и да изпреварят всички.
Водолей – Странността
Различните в една стая винаги са представители на зодия Водолей. Независимо дали ще имат по-особени дрехи, поведение или прическа, Водолеите държат да са уникални с нещо, така че да се различават от всички останали.
Риби – Мъдростта
Рибите са пример за мъдрост и одухотвореност независимо от възрастта си. Те рядко се интересуват от чисто материални неща и могат да изненадат всеки с философските си интереси за живота, смъртта и изкуството. Рибите са подчинени единствено на духовните въпроси.

Източник: zaigravka.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации