вторник, 6 март 2018 г.

Станаха известни самоличностите на момичетата, които се опитаха да продадат на летището Домодедово в сексуално робство своя приятелка.

Според Telegram-канал 112 Ксения С. и нейната приятелка Татяна П. са заподозрени в организирането на продажбата.
Телевизионният канал показва снимки на двете задържани. Според някои данни едно от момичетата се е занимавало със спорт и е работило като ескорт, пише “Блиц”.
Момичето, обявено за продажба, двете срещнали в социалните мрежи. Също там те търсели потенциален купувач. Ролята на купувача обаче изиграл оперативен работник. Момичетата поискали 1,5 милиона рубли за своята “стока”.

“Според следователи, на 1-ви март 2018 г. на територията на московското летище Домодедово за 1,5 милиона рубли злоумишленици са продали момиче родено през 1999 г. с цел сексуална експлоатация от трети лица извън Руската федерация “, се казва в доклада на следствения комитет. Заподозрените бяха задържани като част от оперативна дейности от служителите на Министерството на вътрешните работи.
Според някои доклади задържаната Татяна изразила желанието си да сътрудничи на разследването. Момичето казало, че само е намерила подходящото момиче, но не се е опитала да организира продажбата.
Отговорността за това, тя твърди, че е на приятелката.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации