вторник, 13 март 2018 г.


Ще ви представим една изключително интересна история за всички любители на лъскавите возила и на мистериите.
През 1978 г. семейство закупува къща в американския щат Калифорния. Зад къщата има голяма градина. Децата в семейството започват да си играят в градината.
Едно от любимите занимания на малчуганите в САЩ в миналото били да се правят на златотърсачи или търсачи на други съкровища. Затова децата копали в пръстта и неочаквано попаднали на нещо странно.
Наложило се полицията да бъде уведомена и когато разкопали цялата градина, намерили най-неочакваното нещо – едно Ферари. Полицията предприема разследване и открива, че въпросното заровено Ферари не е случайно, а свързано с криминално престъпление. Предишният собственик платил на автокрадци да откраднат неговото скъпо Ферари и да го бутнат в океана, за да може той да получи от застрахователя доста голяма сума.
Крадците отказали да унищожат по този начин автомобила. Те го заровили в задния двор и се надявали, когато шумът около кражбата утихне, сами да продадат колата.
След като въпросното мистериозно ферари било открито, то е ремонтирано от механик и продадено на търг.
Новата му регистрация е красноречива – DUG UP – изровеното, изкопаното. Повече интересни кадри можете да разгледате на видеото...


© Actualno.com


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации