вторник, 6 март 2018 г.


Български момичета опразниха джобовете си по моловете и започнаха да продават себе си, за да си купят парцалки.
Все повече девойчета, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия.  Например  момиче с име Гергана, което явно живее в Благоевград, но няма нищо против да отскача и до София, си е сложила псевдоним brunetka Geri. Тя най-безсрамно е обявила тарифите си за се*с, които са доста солени. Половин час с Гери струва  60 лева, два часа са  160 , а  за цяла нощ се прави намаление и тя може да бъде ваша само за 400 лева.
В сайта има опция и за наддаване на търг. Ако двама души искат Гери, то тя ще отиде при този, който даде по-висока цена.
И ако е само Гери, то в България цари железен морал. Но уви, не е така.
Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях студентки се предлагат на възрастни мъже срещу спонорство,  палави ученички по гащички и без гащички предлагат незабравими орални ласки, цицорести мадами на неопределена възраст са готови тутакси да кацнат у вас и да ви направят еротичен масаж, силно гримирани момичета искат да ви въвлекат в тройка, малолетни излагат съмнителни прелести на снимка и продават дори а*ален се*с, а маскирани моми могат само срещу 50 лева да ви набият с камшици.
Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет. Дано да не ви се случва!
Източник:http://skandalno.net

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации