събота, 31 март 2018 г.

По целия свят има само една единствена страна, в която все още Coca-Cola не е настъпила в търговската й мрежаCoca-Cola е компания, която има стабилни позиции от десетки години като водещ производител на безалкохолни напитки с култовата марка. През годините какво ли не се изговори и не се изписа за качествата и съдържанието на продуктите им, но в крайна сметка, времето показа, че тяхното минало гарантира и бъдещето на компанията.
След като вече Coca-Cola успешно се позиционира на севернокорейския пазар, това означава, че в целия свят е останала само една единствена страна, в която няма да можеш да си купиш освежителната напитка официално. Тази държава е Куба, съобщи Business Insider, цитиран от Profit.bg.

Само преди няколко седмици се появиха видеоклипове в сайта за видеосподеляне YouTube, на които ясно си личи как чуждестранни туристи са седнали да се хранят в местна пицария в Пхенян. На масата им личи ясно, че е сервирана от напитката Coca-Cola.
Разбира се, че на хората, които искат да си поръчат от освежителната напитка в червено-белите кутийки се казва, че тя не е произведена в Америка, тъй като САЩ остава най-големият и заклеймен враг на Северна Корея. На клиентите се представя напитката като италианска кола.

Това е огромен успех за компанията Coca-Cola, тъй като в световен мащаб фирмата, базирана в Атланта трябва да убеди само Куба да започне да доставя в мрежата си официално продуктите й, за да се похвали с факта, че продава своите безалкохолни по целия свят, без изключение.
Тази година, през месец юни, Coca-Cola обяви своето решение, че и в Мианмар, страна, в която също не се е предлагала освежителната напитка, вече се организира производството й за пръв път от 60 години насам.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации