вторник, 10 април 2018 г.


Неизвестна блондинка щрака облаци, като невиждала самолет, после хърка в ухото на вицепремиера, докато Симеонов спи на 10 000 метра височина

Докато държавата се тресе от напрегнатата международна и вътрешна политическа ситуация, вицепремиерът Валери Симеонов излетя на екскурзия за Рим, пише BIG.BG.
„Патриотът“ известен повече със скандалите около себе си отколкото с някаква реална своя държавническа дейност, избра да хвърли монетка и да наплиска лицето си с вода от фонтана Ди Треви в Рим, вместо да пие ракия и да слуша политическите анализи на своя „партньор“ Волен Сидеров в ресторант „Къщата с часовника“ в София.
Почти скандално е, че докато Красимир Каракачанов купува тайно части за военни самолети, така както похапва – в повечето случаи в огромно количества и в пълна секретност, а премиерът Бойко Борисов решава бъднините на държавата в един изключително сложен момент, „Царя на Елхово“, както обичат да наричат местните жители на граничния град, Валери Симеонов, избра блондинка и полет към Западната цивилизация.
Както вече споменахме, вчера Симеонов летя за италианската столица в компанията на последното си гадже. Неизвестната блондинката, чието име няма практическа стойност за хода на историята, още от началото на пътуването със своя любим изщрака половин тон айфон-лента в снимки на самолети и купести облаци.
Вицепремиерът от своя страна, като една дългогодишна ВИП-персона, изчака редовите пътници да се настанят в самолета на Wizz air и чак тогава стъпи на борда му. Той седна на първият ред, гушнат и притискан от своята дама, като през целия полет не свали от носа си слънчеви очила със съмнителна модна стойност. Нещо повече, Симеонов даже на два пъти посещава тоалетната, без да свали въпросните слънчеви цайси.
„Тихо, тихо! Не вдигайте шум, че Симеонов спи в самолета и ако го събудим, най-вероятно ще накара пилотите да изгасят двигатели, а не искам да се гледам размазан по CNN“, коментира уплашен за живота си пътник.
„Това бе най-тихият полет на планетата Земя! Wizz air трябва да назначат Симеонов за тихо-шериф на самолетите си“, отбеляза пък фен на Лукарски, също част от родния туристически авангард запътил се към площад „Свети Петър“ в Рим.
Според клюките на журналистки от кулоарите на парламента пък, Валери Симеонов минавал за истински „сексуален дзвер“, като не една или две моми са паднали възнак от балканския му чар. Една от „победите“ му била популярна ТВ журналистка, известна в гилдията като „Очилатият Тутанкамон“.

Източник:http://www.mignews.info

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации