сряда, 11 юли 2018 г.


Людмила Живкова започнала да се чувства много зле месец преди смъртта си, спомня си личният й охранител Петър Петров. Пред камерите на Нова телевизия мъжът не се нае да отрича или потвърждава слуховете, че е била убита.
„Не мога да кажа на какво се дължи смъртта й, може да са няколко неща. Дори се прокрадна идеята, че не физически, а по друг начин е ликвидирана, но не бих се спрял на нещо“, твърди Петър Петров.
Изненадан бил обаче от информацията за полупразна опаковка от приспивателни,намерена край тялото й.
„За мен това беше странно, защото знаех, че не пие лекарства. Толкова години с пътувания не съм я видял с хапче или да ми поиска на мен“, разказва Петров.
„Последния месец ходеше на работа, имаше мероприятия, трябваше после да излезе в отпуск. Още, когато се проведе тази среща в „Бояна“, сподели, че е уморена. Каза, че иска да си почине. Замина за „Боровец“, изглеждаше много изтощена. Тя е енергичен човек, не спираше, излъчваше енергия, нищо, че нямаше и 50 кг, а тогава се усещаше, че я няма тази динамика в нея“, твърди бодигардът на Людмила Живкова.
„В Боровец си седеше в стаята, правеше разходки по малко, дори бяха викнали лекари. Нямам представа кой го беше решил, но са видели, че не е добре. Имаше дежурен екип, който седеше в Боровец“, спомня си Петър Петров.
Когато Людмила Живкова умира, той е край Варна в курорта „Слънчев ден“.Научава тъжната новина от радиото.
„Никой нищо не ми каза. Беше 12 часа, на курорта „Слънчев ден“ и чух по радиото. Видях хора, които бяха под душа и си тръгнаха, без да се изплакнат, така бяха в шок“, разказва личният бодигард на Людмила Живкова.
Петър Петров твърди още, че тя е била изключително скромен човек и в никакъв случай не се изживявала като „принцеса“.
„Тя водеше един съвсем аскетичен начин на живот. Обличаше се само с български стоки. Две женички от „Лада“ й шиеха тоалетите. Обувките й ги правеха също. На фризьор не е ходела, всичко си правеше сама. Носеше си ролки за косата, навиваше си я сама“, разкрива Петър Петров.
www.24chasa.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации