четвъртък, 12 юли 2018 г.


Столичен полицай е на път да се превърне в сензация в мрежата. След като за броени часове кварталният полицай от Бобов дол Ивайло Рангелов се прочу в цяла България заради на помощта, която оказа на две дами в беда, сега подобна неочаквана слава може да връхлети и негов колега от София.
На разпространени във фейсбук кадри се вижда служител на реда, който помага на таксиметров шофьор да смени задната си гума.
Действието се развива на столичното „Цариградско шосе”.
„Има и такива …, които помагат!”, пише авторът на снимките, които за по-малко от денонощие събраха над 1,5 хил. лайка и предизвикаха множество коментари.

Фейсбук потребителите са категорични, че такива представители на реда заслужават респект.
„Много благодаря на полицая, който спря движението да мога да отбия за да сменя гумата!”, пише в един от коментарите под снимката таксиметровият шофьор, оказал се в беда.
Припомняме, че в началото на месец април полицай, който смени гума на две момичета, закъсали на пътя Кюстендил – Дупница, въодушеви потребители на социалната мрежа. Надя и Мария пътували по работа, когато гумата на колата им се спукала. Момичетата се заловили сами да сменят гумата, но не успели. Дълго време никой не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейска кола. Кварталният полицай от Бобов дол Ивайло Рангелов се озовал случайно на мястото и помогнал на момичетата, изпаднали в беда на пътя.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации