вторник, 10 юли 2018 г.

Секс телефоните се появяват у нас точно преди 25 години и бързо си спечелват фенове, като най-прякото отражение от тях са набъбналите месечни сметки на ползвалите ги абонати!В края на май 1993 г. фирма "Тайс" набира 20 професионалистки и започва бизнес с телефонен секс за софиянци. Само след месец обажданията достигат до 150-200 на ден.


Модата на телефонния секс остава в миналото. Класическите еротични линии заглъхват за сметка на набиращите популярност видеочатове с голи мацки на живо, пише "Телеграф". Резкият спад на търсене на розови телефони снижи цената на услугата у нас до 0,60 лв. на минута. Само допреди година цените на фиксираните услуги бяха между 0.96 и 1,98 лв. на минута еротични въздишки. 

Операторите регистрират все по-малко обаждания на импулсни телефони, на които непозната се представя за 20-годишна, говори мръсни думи и стене в слушалката. Този вид услуга се ползва предимно от по-възрастни мъже, които все още не са открили тайнствата на новите технологии. В опит да тушират конкуренцията на камерите, част от предлагащите секс по телефона фирми добавят и опции като секс по скайпа или среща с телефонистката на живо. 

Това обаче се оказва само уловка за потребителя, колкото гласът отсреща да задържи по-дълго интереса му и да навърти по-голяма сметка. Далеч по-добри перспективи за сексманиаците дават видеочатовете на живо. Едни от най-популярните сайтове в бранша излъчват разголените момичета онлайн неограничено и напълно безплатно. Чатовете с тях също са публични, но уловката е в желанието на потребителите да общуват с тях и да ги карат да изпълняват желанията им като сваляне на сутиен, прашки и мастурбиране пред камерата. 

За целта е необходима регистрация в сайта, която също е безплатна, но задължително изисква данни от кредитна карта. Така в един момент потребителят се изкушава да плаща, за да получи от мацката специално внимание, още плътски удоволствия и наслада за очите. За целта с кредитната карта се купуват определен брой жетони или т.нар. токени. Цените варират, но като цяло максимумът за пълно събличане и свършване пред камерата не надхвърлят 70 лв., което се равнява на около 250 токена.


Плащането става онлайн. Много българки, предимно студентки, изкарват добри пари по този начин. Необходимо изискване е освен компютърни умения, девойките да имат познания по английски език и атрактивна външност. С разголване пред камерата, ако едно момиче е особено атрактивно, може да заработи до 200 евро на ден. Една от най-популярните българки се подвизава на лайф камерите като bubblekush7. Макар да контактува само с чужденци, сексманиаците в България я разпознаха като 24-годишната Виктория от Пловдив. 

Друга популярна българка е 21-годишната Моника от София, която е популярна като milenium359. Третата известна на родните потребители пък е 22-годишна фенка на фолкпевицата Алисия и е популярна като HOTAllyssia.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации