сряда, 29 август 2018 г.


Тази вечер пред немските медии Ангела Меркел в опит да успокои хората в Дрезден и останалата част на Германия в която всеки момент ще избухнат размирици повода за които станаха убийството на момиче от страна на мигрантите, тя разкри, че Германия вече е сключила няколко споразумения с държави една от които е България и само до месец над 100 000 мигранти ще бъдат екстрадирани от Германия в посока Изток.
България е една от страните в които мигрантите от Германия ще бъдат изпратени и в момента в който приключат войните в техните страни ще могат да се завърнат там, вземайки напредвид грешките, които допуснахме в Германия мигрантите в България няма да се заселват в един град, а ще бъдат разделени на групи от по 1000 до 2000 човека и ще бъдат настанени в началото в центрове на социалното подпомагане, след това онези които искат да работят ще могат да се настаняват и в държавни и общински жилища. Премиерът на България всеки ден ми споделя, че България има нужда от работници и с приемането на мигрантите, те се надяват да решат този проблем на българският бизнес и икономика.
Всички в Германия трябва да са наясно, че ние няма да спрем да плащаме за това мигрантите да се чувстват добре дошли в Европа, но явно тук вече стана пренаселено и ще трябва да се разделим с много от тях. В България в момента се подготвят нещата и според обещанията на българският премиер Бойко Борисов първите мигранти ще могат да отидат в България още до края на септември. Немският народ винаги се е справял с предизвикателствата, затова сега трябва да запазим спокойствие и да изчакаме още тридесет дни, за да се задейства плана който приехме в Брюксел и страните с които подписахме двустранните споразумения, да започнат да приемат мигрантите от Германия.0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации