вторник, 28 август 2018 г.


Голяма група бежанци, изгонени наскоро от Норвегия, ядоха жесток пердах в Мурманск, Русия.

Мъжете потърсили убежище в Русия, където решили, че никой няма да ги спре да се позабавляват с красиви рускини в нощен клуб.

След като бандата заклещила няколко руски девойки с намерение да се възползват сексуално от тях, очевидци на сцената скочили да защитават момичетата.

За разлика от сдържаното поведение на германците, които станаха свидетели на подобна гледка по Нова година в Кьолн, руснаците показали нулева толерантност към бруталното нападение и се хвърлили да бият освирепелите бежанци. Така около 20 араби се озовали в болница с различни травми, съобщават руски медии.

"Група от 51 бежанци бяха пребити брутално с викове "Това не ви е Кьолн". Тълпа руски момчета ги налагаше с юмруци и ритници пред дискотеката", разказват свидетели на баталната сцена.

Полицията, която пристигнала на място, закъсняла да разтърве двете групи, но прибрала на топло 33 души - главно араби, за които се разбрало, че веднъж вече са гонени за лошо поведение.

Цялата група араби е била незабавно депортирана, след като ранените били изписани от болница.

"Научихме тези бежанци, че са в Русия, а Кьолн е на 2,500 км разстояние.", разказват участници в побоя, които смятат, че без намесата им, няколко момичета щели да бъдат брутално изнасилени от голямата група мъже, дошли с мигрантския поток.

1 коментар:

  1. FAKE "news"..Humans Land Mars in 1962.ILLuminati-Massoni MANIPULATION."climate change" is Fake "news".Obam.ka is Homo.sexuel-h.husband-Mike.

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации