сряда, 22 август 2018 г.Пилотният проект ще тръгне в София, защото е столица на България, тук имаме най-много симпатизанти и членове и трябва да дадем пример на всички българи.
Доброволният труд ще се полага поне две съботи и недели месечно в рамките на четири часа и който не се включи ще бъде солено глобяван.
Явно от правителството са решили да пестят пари от ремонти и подръжка на зелени площи и тротоари в бъдеще, защото вече е коментирано и с големи строителни фирми в какви точно дейности доброволно ще се включат работниците им.
Валери Симеонов бил чут да обяснява, че нашите предци доброволно са построили всичко в тази държава, а днес всеки чака пари, ако не бяха доброволците днес нямаше да ги има нито Димитровград, нито прохода на републиката “ Хайнбоаз“, а днес всеки чака пари и само пари, за да направи нещо. Затова аз приветствам инициативата и знам точно къде ще се подържат на доброволни начала зелените площи в Малко Търново и Златоград.
Другите министри също приели идеята с ентусиазъм, а Лиляна Павлова, само цъкала с език как Бойко Борисов не се сетил по рано и как сега цялото НДК щяло да грее за Европредседателството.
Йорданка Фандъкова заявила, че още през януари е готова да стартира доброволческите съботи и недели и знаела точно къде да прати софиянци да положат своя труд.
Източник: xaknews.blogspot.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации