неделя, 12 август 2018 г.


Български мадами се грижат за дядовците на мафията в Италия. Това се случва в градовете от Неапол на юг, та чак до Сицилия, където преобладават жени от Врачанско, Видинско, Монтанско, Карлово, Сопот, Калофер и Казанлък, пише в.“Телеграф“.

Преобладаващата част са жените, които според официалното им обяснение се занимават с гледане на местни старци. Самите италианци обаче са на друго мнение.

„Сеньор, в Неапол няма толкова старци, колкото жени от България“, намеква двусмислено с намигане и усмивка италианец от града на мафията и добавя, че там нашите жени били известни като най-евтините и дашните.

Основно мъжете ни се занимават със строителство и хамалска работа. Неофициално обаче много нашенци си изкарват парите с продажба на наркотици и други престъпни схеми. Единици са онези, които са успели да се интегрират и да си отворят хранителни магазинчета, в които продават стоки от България.

В бакалиите са съдружници най-често с арабски гурбетчии, които са „по-гъсти“ с местната мафия Камората. В самият Неапол не можеш да продаваш дори и семки на улицата, ако не си се отчел на местния квартален мафиот, разказват италианци./fakti.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации