вторник, 4 септември 2018 г.


Американка е забременяла след анален секс, а вероятността това да се случи е едно на 1 млн. случая, разкри сп. "Women‘s‘ Health Magazine". Изданието публикува информация на уролога Брайън Стайкснър от градчето Съмърс Пойнт, щата Ню Джърси.
Специалистът наблюдават случай, при който млада бременна жена постъпила в клиниката, където практикувал, със силно маточно кръвотечение. Странното в случая било, че кръвотечението било от ануса, пише в. "Телеграф". Оказало се, че жената има вроден дефект, познат като малформация на правото черво. С други думи, тя разполагала само с един канал за червото, влагалището и пикочния канал

С този термин се нарича общо анатомично разширение, в което завършват изводните канали на пикочно-половата и храносмилателната система на земноводни, влечуги, птици и нисши бозайници. При хората те се срещат изключително рядко - при едно на всеки 25 000 новородени момичета. Малформацията се отстранява още в кърмаческа възраст, но явно по време на операцията нещо се е объркало. Така при прегледа, който извършил д-р Стайкснър установил, че пациентката има канал между матката и ануса, а не между вагината и матката. По този необичаен път след половия контакт спермата стигнала до своята цел.

Жената обяснила, че преди да забременее, практикувала само и единствено анален секс. "Това много ме впечатли", заявил Стайкснър пред американското издание. Ученията смята, че вероятността за забременяване през "задния вход", дори при малформация на червото възлиза на едно към милион. Няколко месеца по-късно жената е родила здраво дете, като по обясними причини това станало чрез цезарово сечение.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации