неделя, 30 септември 2018 г.


Фен на старо класическо порно от Дупница изкупува видеокасети с филми за възрастни с български превод. Мъжът с никнейм А пуснал обявата си в един от сайтовете за колективно пазаруване навръх 10 ноември. Оттогава тя е прегледана над 1 400 пъти. В нея той записал, че изкупува „от тези стари видоекасети” с порнофилми.Единственото условие обаче е те да бъдат преведени на български от един конкретен мъжки глас, пише „Телеграф”. 

За да го илюстрира, мъжът от Дупница дал линк към видео от порносайт, описано като класическо. За всяка видеокасета с два филма в нея любителят на филми за възрастни предлага възнаграждение от 5 лв. ако филмът е един, цената, която е готов да даде, пада на 3 лв. Той дори е готов да плати разноските по изпращането с куриерска фирма. 

Според потребителите на сайта човекът е на зор и иска да се сдобие с порното колкото се може по-скоро. 

Проверка в сайта за колективно пазаруване показва, че това не е първата подобна обява, която Istanimir пуска. През този месец той е потърсил още порнофилми от 80-те години на миналия век.
Сред тях са заглавия като „Черен аналитик”, „Шоколадови сънища”, „Принцът от Бевърли Хилс”, „Зад черната врата” и други. За всяка от касетите той е готов да плати по 10 лв., като условието за превода на определен мъжки глас отново е в сила.
Някои потребители допускат, че мъжът може да е правил дублажа на български и търси своите произведения. Друго обяснение засега няма. /Марица.бг

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ>>>

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации