сряда, 28 февруари 2018 г.


13-годишният К. Т. е ученикът, който се е гаврил в неделя с 55-годишната пенсионерка в гората над хисарското село Старосел, пише БЛИЦ. Жертвата пасяла овцете си в местност над селото, близо до гора. Жената е пенсионирана учителка, преподавала е и на тийнейджъра.

Около 15.30. часа момчето минало с колелото си покрай стадото, видяло възрастната жена и й казало, че наблизо в гората имало труп на животно, вероятно от нейното стадо. Когато двамата отишли да проверят какво става, ученикът повалил на земята учителката, поискал да осъществи полов акт с нея. Тя се развикала, той ѝ нанесъл няколко удара по лицето, хапал я по тялото. Жената е освидетелствана в Съдебна медицина Пловдив. 

Изнасилване не е имало, но момчето е удовлетворило сексуалните си нужди. След това малкият развратник заплашил жената да мълчи, иначе щял да я убие. Избягал, а жертвата подала сигнал в полицията. К.Т. бил прибран веднага, пред инспектор от Детска педагогическа стая е признал за гнусното си престъпление. Със случая се занимава Районна прокуратура Пловдив. След това с момчето ще работи Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

К.Т. не е арестуван, защото е малолетен. Въпреки крехката  си възраст, той има вече 4 криминални прояви. Сред тях са кражба на 150 лева от местна жена, други кражби, чупене на пейки, хулигански прояви. Момчето има брат и  сестра, но само той е проблемен в семейството. В 7 клас е, бил е изгонен от едно училище, сега учи в друго. Бащата живее в Пловдив, майката е в Старосел, но не може да се оправя с безумното поведение на сина си.

Източник:http://www.glas.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации