неделя, 11 февруари 2018 г.


Има около сто вида папиломни вируси, но не всички представляват опасност за здравето на хората.
Папиломният вирус е една от причините за образуване на висящи брадавици.

Можете да премахнете папиломите у дома чрез използване на тези няколко рецепти от руската народна медицина, успешно прилагани от лечителката Джуна. Руската астроложка от сирийски произход е известна със своите лечителски способности. Тя е помогнала на много хора приживе, а днес рецептите ѝ стават достояние на хиляди хора. Лечебните методи, които публикуваме, предизвикаха голям интерес, след като бяха споделени в социалната мрежа Фейсбук.
Лечение на папилома с Руска трева (жълтурче или змийско мляко)
При лечението на папилома вирус най-доброто лекарство е жълтурчето. Змийското мляко е известно с многото имена, които има. Лечителката Джуна предлага следния метод – сок от жълтениче се слага върху брадавицата 3-4 пъти на интервали от 2-3 минути. Процедурата се извършва 2-3 пъти на ден. Това интензивно лечение ще даде максимални резултати.
Сок от картофи за лечение на папиломни брадавици
Картофеният сок може да помогне в борбата с тази инфекция. Това средство за лечение инхибира активността на различните инфекции и ги лекува. По-добре е да се използва сок от червени картофи.
Ето и рецептата:
– Измийте и фино настържете картофите заедно с кората.
– Изстискайте сока през няколко слоя марля.
– Пийте го 2 пъти на ден, по 100 мл половин час преди хранене. Лечението продължава 2 месеца.
Лечебният сок от картофи е отлично средство за лечението на рак, стомашни язви, оток и чернодробни заболявания.
Рициново масло за лечение на папилома вирус
Рициновото масло е много полезно в борбата срещу човешкия папилома вирус и брадавиците, тъй като то съдържа киселина, която дразни брадавиците и ги изсушава. Нанесете рициново масло върху брадавиците и кожата около тях всяка сутрин и вечер. Ефектът настъпва след 3-4 седмици от използване на рициновото масло пише lekuva.net.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации