сряда, 28 февруари 2018 г.


Джулия Кейпълс от Пенсилвания в САЩ всеки месец пие около два литра човешка кръв. Фенката на вампирската естетика е убедена, че необичайната напитка ѝ осигурява секс енергия, пише в. "Мирър".
50-годишната майка на две деца Джулия Тъмната Роза Кейпълс употребява кръв в течение на 30 години. Жената е убедена, че сегашната вампирска мода я е започнала именно тя. Своите жертви вамприрката намира в интернет, но те плащат, за да бъдат хапани от нея. "През 90-те години на миналия век бях знаменитост, обикалях целия свят и правиш шоута. Но не мисля, че някой разбираше, че аз съм истински вампир", казва Кейпълс. 

Джулия твърди, че основната ѝ цел не са парите и славата. В действителност вампирката мечтае да намери себеподобни. Освен това, жената е убедена, че само тя ще успее да защити младите вампири от допускането на грешки. "Заради негативното отношение аз често бягах от градовете и си губих работата, защото в интернет бе твърде лесно да се намери информация за мен", оплаква се Кейпълс. 
Въпреки това, Джулия не възнамерява да се отказва от необичайния си навик. Тя е убедена, че рано или късно ще успее да пребори негативното отношение спрямо вампирите. "Моят живот бе лесен, но аз съм си аз. Все още мога да да си вадя хляба и да подкрепям своето семейство, помагайки на другите да вървят по този път", казва Джулия. 
Превод и редакция: БЛИЦ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации