вторник, 27 февруари 2018 г.


Боби от „София Ден и Нощ” шокира феновете си
Боби от „София Ден и Нощ” има доста разлики с екранния си образ. Няма съмнение, че един от любимите герои в култовата поредица има и доста прилики с него. В епизодите той е стопанина на невероятната квартира в София, който се грижи за всички. Само че се се страхува от брака и не иска да минава под венчило, поне не толкова скоро, колкото се иска на неговата Лили. Въпреки напъните на любимата му и собственичка за студио за красота, той не спира да се дърпа и да отлага сериозния ден назад във времето.
Мимо Ченков, както е истинското име на Боби от сериала, обича своята дъщеря Симона. Тийнейджърката е непокорна, инакомислеща, дръзка, но крие добро и чувствително сърце. Тя е луда за баща си, който е отсъствал през първите години от живота й, а сега компенсира липсата си с много внимание и любов.
Мимо Чонков също като него е грижовен към своите две съкровища в реалния си живот.С децата си актьора признава, че обича да щурее, да измисля различни номера и да е топ бащата в техните очи. Готов е и на немислимото за тяхното щастие.
Един от ключовите персонажи в реалите формата и по още нещо си прилича със своя герой. Той също харесва рок музиката и е страстен почитател на моторите.
Боби от поредицата „София Ден и Нощ” се явява на шега на кастинга и печели ролята. За разлика от екранният си образ обаче не залита по чуждо. Мимо Чонков е традиционалист в любовта и мрази изневярата.
За разлика от Боби, Мимо държи на семейните ценности и не изневерява на своята съпруга, твърдят и неговите приятели. Но също като екранния си образ е верен на аверите си и те винаги могат да разчитат на неговата подкрепа. Силен мъжага с нежно сърце, така го познават най-близките му и неговите другари.
Източник:http://www.shushumushu.net

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации