вторник, 20 март 2018 г.


6-годишно сливенско момиче е вече майка на три деца. Първото го е родила, още когато е била на 12 години.
За трите си деца непълнолетната ромка взема помощи в размер на около 1500 лева. Около 21 вида помощи имат право да получават ромите, съобщава Girl.bg. Това е установено от изследвания, които са направени от Центъра за демографска политика. Какво би мотивирало това момиче да учи, да работи и да се развива?! Какво поколение оставя една малолетна майка, след като голяма част от децата й се раждат недоносени?!
Майчинството в БългарияКак се е стигнало до това безобразие в България?
Защо един пенсионер работил за държавата цял живот се налага да получава 200 лева пенсия и да се чуди как да оцелява, а една ромка, която от 12-годишна ражда е поощрявана да го прави с помощи на стойност 1500 лв.
В същото време всяка българска майка има право на месечната сума от 37 лева за едно дете, ако нейният доход е под 400 лева. Как са се получили тези 1500 лева при ромката е пълна загадка.
Едно обаче е сигурно, че това е дискриминация спрямо българите.

1 коментар:

  1. Автора на този лайнян сайт, сигурно са го ебали на 6 години и оттогава нещо са го повредили. Бахти тъпото парче - за пари и майка си на мангалите ще пусне да я ебат, курвата долна.... 6 годишно роди първото си дете на 12. Циганка взимала 1400лв помощи. Абе педераст - ти като си циганин, що не живееш само на помощи, ами и пишеш подобни дивотии за пари? Целия ти сайт е насран като гащите на майка ти боклук

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации