понеделник, 26 март 2018 г.


Слави Трифонов дори не подозира, че в момента закъсалата Мартина преживява на негов гръб
Въпреки, че връзката на Слави Трифонов с балерината Мартина приключи със скандал, шоуменът продължава да се издържа. Учиндолецът дори не подозира, че благодарение на връзката си с него амбициозната варненка си е подсигурила стабилен месечен доход.
От връзката си с него, блондинката се облажи със солидна сума в банковата сметка и собствено жилище в столицата. Докато имаше връзка със Слави Трифонов, той й купи апартамент в един от скъпите столични квартали.
Балерината се сдоби със собствено жилище в полите на Витоша. Имотът се намира в затворен комплекс. Жилището, което Мартина на Слави притежава, е с чиста площ от 100 кв.м.
Апартаментът се намира в газифицирана сграда. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, две спални, две бани, мокро помещение и просторна веранда за отдих.
Жилището на бившата изгора на Слави Трифонов е обзаведено с поръчкови мебели и разполага с всичко необходимо за комфортно пребиваване в него.
След като се раздели с тв водещия, блондинката се нанесе в жилището, което той й подари.
Към днешна дата, тя и любимият й Коко живеят в неговото жилище в столичния квартал „Манастирски ливади“.
След появата на двете деца, разходите на семейството рязко се увеличили. Мартина решила да отдаде под наем апартамента, който Слави й подари, пише разкрития.ком.
Всеки месец тя прибира 1000 лв от наема. Шоуменът дори не подозира, че благодарение на него бившата му изгора се издържа. Но дори и да научи, не може да промени нищо, тъй като тя е единствен собственик на луксозния апартамент.
Балерината се опита да завърти бизнес с козметични продукти внос от Израел. Но за съжаление начинанието й не успя.
Източник: bradva.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации