сряда, 28 март 2018 г.


Великобритания очевидно провежда контра-дезинформационна кампания, с цел да потули политическия мега скандал около десетелетните педофилски практики, стигащи дори до членове на парламента и правителството.
Руски агент, неактивен от 14 години, изведнъж бе убит с руски отровен газ, което позволи на премиера Тереза Мей да обвини Москва в намеса на нейна територия.
Схемата очевидно е съшита с бели конци. Въпросният шпионин е предаден на англичаните доброволно от Русия - в замяна на руски агент. След 14 години някой да са сеща за него е абсурдно. Реално ако би имало опасност, самият агент би се защитил. Това са подготвени хора.
Но човекът очевидно вече си е живеел живота и изобщо не се е замислил, че англичаните могат да го ползват като схема за отклоняване на вниманието.

Убийства с подобна пропагандна цел са това на Литвиненко, а също и на българския писател Георги Марков. Най-вероятно - очистени от англичаните, и после се заливат медиите с нападки срещу външен враг.
Припомняме, в Лондон кипи мега скандал с педофилски кръг, действал с чадър от властите с десетилетия. Възможните жертви стигат 9 хиляди. Педофилски услуги са ползвали и политици, а слухове вкарват дори депутати и министри.
Английското обществено мнение лесно се манипулира с темата за Путин. Факт е, че полираните британски мозъци лесно се лъжат с подобни глупости.
Но дългосрочно темата за извращенията няма да отпадне, и най-вероятно все пак ще помете цялото правителство...

Градът Телфорд се превърна в синоним ада за хиляди тийнейджърки и семействата им във Великобритания.
Причината: разследване на британското издание "Mirror" разкри шокиращи факти. Още от 80 години на миналия век там властва култура на изнасилванията, наложена от местна банда, която набелязва момичета с цел сексуални посегателства. Сред най-малките жертви на престъпниците са момичета на 11 години. 
Разследването на британския вестник е продължило 18 месеца и за този период е разкрило шокиращи факти. Като например, че социалните работници в града са знаели за случващото се, но по неясни причини на полицията е отнело повече от десетилетие, за да започне разследване. Органите на реда разглеждали изнасилените момичета като "проститутки", а не кати жертви на системен тормоз, според изтекли документи.
Гледка от Телфорд.
Гледка от Телфорд.Източник: Getty Images/Guliver
Тъй като членовете на бандата са британци от азиатски произход, властите не започнали разследване, за да не бъдат обвинени в расизъм. 
Момичетата били третирани като вещи от своите нападатели, а някои от тях, които подавали оплаквания в полицията били убеждавани да ги оттеглят. За да не предизвикат скандал. 
Според разследването, историята с изнасилванията в региона започва от началото на 80 години, когато мъже, обвинени в педофилия са започнали да продават момичета от местното сиропиталище на мъже с цел секс. 
14-годишно момиче родило дете на похитителя си, като скоро след раждането си той я "дал" на негови приятели, които я изнасилили групово. Потърпевшата отишла в болница и съобщила за тормоза, на който е подложена, но там й казали, че е психично болна. 
През 90 години оплакванията в полицията стават все повече и повече, но до конкретни действия така и не се стига. 
Бандата набелязвала момичета, които били хващани и продавани, бити, заплашвани и изнасилвани многократно, като един от инструментите, които употребявали престъпниците били заплахи, че ако жертвата проговори, същото ще се случи и на сестрите й, ако има такива. 
Луси Лоу, на 16 загива заедно с майка си и сестра си, след като подава жалба в полицията. В къщата й избухва пожар.
В следващите години в града продължават да умират момичета, които са били нападани от бандата. 
През 2016 година една от жертвите на бандата, Луси Алън решава да подаде жалба и изисква да се повдигне обвинение и публичен процес. Властите й отговарят, че това не е необходимо. 
В момента жителите на града искат случаят да бъде поет от независими разследващи, тъй като нямат никакво доверие в местните власти. 
Някои от момичетата, които са помогнали на вестник "Mirror" в разследването на случая, били посъветвани да оттеглят показанията си.
В момента реакциите в страната са бурни, защото това е третият пореден случай на престъпни банди, които с години са малтретирали момичета в британската провинция. Други печално известни градове, които имат сходна история са Родърм и Рочдейл. 

Източник:www.budnaera.com


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации