четвъртък, 1 март 2018 г.

Преди три години цяла България бе притаила дъх пред телевизорите, защото нашата боксова звезда Кубрат Пулев излизаше на ринга в Германия, за да победи непобедимия Владимир Кличко. Пулев не успя…Той направи всичко възможно, за да смаже корпоративната машина, стояща зад украинския световен шампион, но ние вярваме и знаем, че нещата едва ли ще останат така и титлата на Кличко едва ли ще бъде вечна.
И въпреки че искахме така силно нашенец да победи Кличко, ние не се разочаровахме, продължаваме да вярваме, продължаваме напред. А ако трябва да погледнем назад обаче, ще останем доста приятно изненадани.
Защото оказа се, че все пак вече имаме свой боксьор, който вече е побеждавал Кличко. Да, прочетохте правилно и това е самата истина. Нашият роден боксьор Русенов от Тетевен е успял да повели скалата Владимир, та макар и в аматьорско състезание по бокс, но това е самата истина.

В следващото видео ще можете да се запознаете с боксовата легенда Русинов и да чуете повече подробности за триумфа му над Владимир Кличко, да се заредите с оптимизъм, защото всъщност, в България не всичко винаги е загуба или второ място.
Защото България има своите победители, дори над грамадата Владимир Кличко! Ето го и въпросното видео, което ви съветваме да изгледате от край до край…!
Източник: НОВА ТВ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации