сряда, 7 март 2018 г.

Има жени на планетата, са в състояние да впечатли всеки със своите огромни физически увреждания. И те не са дадени на нежния пол с раждането, това е резултат на труда и сила на волята. Днес ще ви запозная с най-силни жени на света.

Анна Куркина
Световна шампионка в николов започнах професионален спорт в доста зряла възраст – до 40 години. Шест години са били нужни, за да се постигне ефект, когато от гърба веднага и не разбират, че пред теб стои най-силната жена в света. По-рано, проста учителка по биология занимавала с това, че като се грижи за животните, които живеят в зоопарка.
Анна Куркина
Недоволство фигура е с младостта — малки гърди и заоблени хълбоци пречат на момичетата да се чувстват комфортно. Фигура под формата на круша, диссонировала с вътрешното съдържание на Анна. Но до настъпването на зрялата възраст и на младата дама ограничивалась прости упражнения, с решение да даде тялото си завиден релеф дойде по-късно. Причината за това е тв предаване, в която да научат повече за най-силното момиче в света. И всички, Анна изчезна в салона, след две години усилени тренировки, жената е получила титлата на най-силните на планетата.
Анна Куркина
Една жена трябваше да се откаже от романтични рокли и обувки на високи токчета, но душата й нагряват заслужена награда, която е над 50 броя. Анна Куркину знаят по целия свят. Сега тя тренира бъдещите шампиони, освен това води предаване по местната телевизия.

Линдзи Хейуърд

Линдзи Хейуърд
Момиче двухметрового растеж притежава огромна сила. Тя се занимава с професионален реслингом и пейка преса е в състояние выжатьть триста и двадесет килограма. Всичко останало, издигнат човека над главата си, и го прехвърлят на целия зала за българия Маями изобщо не е проблем . Вече в девятилетнем възраст момиче доросла до 1,80 м, а достигайки тринадесет години – 2, 06 м. За поддържане на себе си в отлична форма, Линдзи употребява храна с високо съдържание на протеин.

Варвара Акулова

Варвара Акулова
23-годишно момиче буквално с памперси проявява необичайните способности. В годовалом възраст Varia направи стойка на ръце, в един и половина – салто, в три – е действал с родителите си в акробатични номера. А в четири – я признае николов.
Когато бъдещата майка най-силната жена бременна, съпругът й стана правят планове по темата за това как готино ще те със сина си да действа в цирка – обаче се родила момиче. Юрий стана ясно, че при правилен подход от момичетата може да излезе добър съдия, и той започна да я обучава. Първите уроци са показали, че крайниците на бебето е много по-силен, отколкото при другите си сверстниц. Докато бебето лежи в люлката на нейните ръце и ножкам завързана малки грузики. Когато едно момиче започна да пълзи, натоварването се. Варе пропътува в наследство легендарният сила Акуловых. Предци, род стана известен все още на служба в двора на Екатерина Велика. И в това време, докато други момичета мирно играеха с кукли, Varia Акулова ходим тежки щанги.
Варвара Акулова
Разбира се, лекарите спестявайки такова физическо натоварване на костите на малко момиче, но тестовете показват, че Varia се намира в отлична физическа форма и може да се похвали с отлично здраве. В шестилетнем възраст момиче, бране на гире, носеше на гърба си е много трудна баща си. Родителите дълго време е обвинен в злоупотреба с дете — момиченце да ходи на училище, спечелил в цирка, е сестра на семейството.
В восьмилетнем възраст момиче за първи път попадна в книгата на рекордите на Гинес. Тогава тя тежала по 40 кг, е в състояние да повдигне товар с тегло центнер. След шест години, я признае товар до 300 кг, което е четири пъти е превишил тогава си тегло.
Варвара Акулова
Антропометричните данни, които притежава силна жена в света, на възраст от 16 години:
  • Тегло – 68
  • Ръст – 1 м 68 см
  • Гърди – 1 м 02 см
  • Бицепс – 0,31 м
  • Хип – 0,59 м
  • Талия – 0,75 м
Въпреки силата, кроющуюся в тялото на това младо момиче, тя запазила своята женственост и нищо друго не се откроява на фона на другите, weight watchers, сверстник. Тя не приема никакви добавки и с цялата си сила – това е резултат от труда и ежедневните тренировки.

Кейти Сандвина

Кейти Сандвина
Не могат да бъдат пренебрегнати най-силната жена в света, която вече не е светлината – тя почина в средата на миналия век. Кати е образец на съвършенство… Тя можеше да даде преднина на всеки човек.
Освен него, в семейството цирковых изпълнители беше още 14 деца. С изключение на Кати, и още две сестри са наследили таланта на родителите си. Първо, тя е очарован гимнастика, а след това, когато натоварването е станало малко, добави тежка атлетику. Висока и статная жена не стеснялась техните параметри.
Когато тя е тийнейджър, баща на спора е приносът на всеки, който би могъл да го победи дъщеря на сцената на големите пари — сто марки. Нямаше никой, който би могъл да се справи с 16-годишна красива, докато на сцената не се изкачи на 19-летнийакробат Макс Heyman. Разбира се, изхода на дуел е предрешен въпрос, но младежът взе със себе си сърцето на Кейти. След няколко години те се ожениха.
Кейти Сандвина
Като нещо, гастролируя в Европа, Кейти хвърли предизвикателство на този, който е готов посоревноваться по вдигане на тежести. На сцената се изкачи известен културист, Евгени Сандов. Момичето вдигна камбана с тегло над 130 кг над главата си, Сандов едва успях да го спра до нивото на гърдите. Именно след това събитие, ние момичета се появи псевдоним Сандвина.
Сандвина просто обичаше да ходи по сцената, показвайки тялото си и напомпани мускули — тя може смело да се нарече първата бодибилдершей. Кейти скручивала железни пръти в спирала, ломала веригата без инструменти, повдигах мъжа си с една ръка. Излезе да могат да се измерват с нея сили може всеки желаещ. Като бременна, Кати не престава да действа – в нощта преди раждане се появи на два пъти. Между другото, синът й по-късно стана боксьор в тежка категория — мама тренировала го лично.
Сандвину описаха като жена на идеалната красота, сила и очарование – женствена, със заоблени форми, невероятно красива в бална рокля.
Източник:toplifehacker.com


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации