вторник, 20 март 2018 г.


Срамно разкритие за сина на Стойчо Младенов: Сашо е направил нещо шокиращо за мъж!
Синът на Стойчо Младенов се е проявил меко казано като суетен преди години!
Кой не знае Стойчо Младенов?! Футболната легенда на България и до днес получава поздравления за головете си срещу „Ливърпул“ през 1982 г.
Синът на Стойчо Младенов
Не така обаче стоят нещата със сина му Александър. Неговата футболна кариера се оказа доста несполучлива и кратка.
За разлика от футболния терен, Сашо има много голям успех с жените. Той от години се води заклет женкар и дори беше женен за Мис България 2002 Теди Бургазлиева.
За да поддържа тази форма на плейбой и сваляч, Александър Младенов е полагал доста усилия. Той е привеждал външния си вид до изрядност, но това, което е направил с устните си, е шокиращо.
Оказва се, че Сашо си е инжектирал хиалурон, за да му бъдат по-сочни устните, когато целува жените, пише HotArena.net. Разбира се, не е прекалил като някои плеймейтки, но пак е шокиращо за мъж.
Стойчо Младенов е от едно друго поколение, когато мъжете си бяха мъже докрай. Те не се обезкосмяваха, не използваха хиалурон или маски за лице, а си държаха на грубоватия външен вид.
Затова надали бившият национал е подкрепил сина си в тези разкрасителни процедури. В крайна сметка, ако Сашо Младенов беше се съсредоточил повече върху футболната си кариера, отколкото върху бройките си извън терена, сега всичко щеше да е различно.
Бившият футболист вече е на 35 г. Той има дъщеря на име Дария, която е от връзката му с Александра Серкизова.
Източник: kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации