четвъртък, 22 март 2018 г.


Наталия Симеонова отново си е в България
Наталия Симеонова се завърна в дома си. Блондинката бе забелязана из софийските улици. Само че от доскорошната унила и съкрушена жена няма и помен. Водещата на „Море от любов” и „Предай нататък” замина преди няколко месеца зад океана.
След като се разбра, че повече няма да води своите любими предавания на екран и няма да е водеща, тя взе решение. Да замине в Америка. Където се е изселила почти цялата й рода и най-любимите й хора. В САЩ е приета да следва единствената й щерка Виктория.
Момичето учи в престижен американски колеж. Там живее от години и любимия й мъж Дениз Ризов. Бившият фронтмен на група „Ахат” почти се е преселил да живее в Страната на неограничените възможности. Но макар че двамата с Наталия са разделени от години, той не спира да се грижи за двете с дъщеря им.
Наталия Симеонова събира погледите на всички с тузарското си возило
Денис Ризов им купи тузарско жилище в лъскав комплекс от затворен тип в столицата. Сега дъщеря му учи изцяло на негови разноски в Америка. Макари неверен като съпруг, той е невероятен като баща.Там от години живее и сестрата на Наталия Симеонова.
Затова и тя се реши да отпраши зад граница. Но неотложни дела са я върнали пак в България. Преди известно време блондинката продаде вилата си в планинско село. Но Наталия Симеонова изуми всички с вида си. Тя не е отслабнала, но пък лицето й сияе и излъчва увереност.
Такава, каквато преди не се забелязваше по лицето й. На всичкото отгоре хубавицата пори софийските улици с чисто нов изпънат джип. Тузарското возило в черен цвят събира погледите на всички, където телевизионерката го паркира.
Няма съмнение, че той е й е подарен от Денис, цъкат завистливо с език минувачите. След него водещата няма друг мъж до себе си. Това тя винаги признава, без да се срамува. А близките й подозират, че след като си свърши работата, Наталия Симеонова отново ще запраши за Щатите.
Източник: kliuki.ws

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации