вторник, 10 април 2018 г.


В заключителното си слово, на последното за годината пленарно заседание на Международния дискусионен клуб „Валдай“, руският президент Владимир Путин заяви, че „неговата страна не се стреми към „Глобално Господство, нито към Конфронтация с някого  или към Завладяване на други държави.
Тъкмо обратното: САЩ  е държавата, която още преди 25 години се отказа от равноправен диалог с другите страни и започна военна експанзия по света.
Владимир Путин подчерта, че Съединените щати грубо погазвайки устава на ООН, вече четвърт век нападат и разрушават суверенни държави, като Югославия, Либия, Ирак и Сирия, създавайки невероятен кървав хаос , в който загиват милиони  невинни хора.
По думите на Владимир Путин, сега САЩ и Запада, в някакъв необясним, ирационален сатанински транс, продължават да повтарят своите исторически грешки, опитвайки се да създадат от Русия, „Образа на врага“.
Това им дава формален повод да приближават все по-плътно до границите на Русия и да я затрупват с хиляди тонове оръжия.
Без да искат, тези дни експерти от влиятелния американски военен мозъчен тръст – корпорация Ранд, потвърдиха думите на Путин. Те „прогнозираха“, че ако Русия нападне Естония или Латвия, то НАТО нямало да може да се противопостави на тази „експанзия“, и затова НАТО трябвало да струпа още повече войски и оръжия по границите на Руската федерация??!
Има ли тук нещо неясно? САЩ повтарят старата тактика на Хитлер, който струпваше войски по границите със СССР, и в същото време пропагандата му тръбеше за необходимостта от „ликвидиране“ на „комунистическата заплаха“.
Днес, дебелобузестите чичковци от Запада, този път декорирани не с пречупения кръст, а с гащи на райета и звезди, отново, за кой ли път, поемат своя обречен „Дранг нах Остен“ -поход, водени единствено от алчността да надиплят в джобовете си колкото е възможно повече злато и пари, без да се интересуват от сигурната гибел на милиони и милиарди невинни души по планетата.
На фона на тази увеличаваща се военна истерия на Запада, руският президент Владимир Путин, предупреди за последен път партията на войната в Щатите, че този път военните действия няма да се водят само на територията на Европа.
Този път и територията на САЩ ще бъде унищожена!
Неслучайно миналата година изплуваха „секретни“ разработки на директора на руския Институт за геостратегически изследвания, доктора на военните науки, Константин Сивков. Той предупреди още тогава САЩ, че  „великата“ им държава, може да бъде унищожена и без употреба на ядрени оръжия. По простата причина, че най-големите градове на щатите са  разположени на брега на океана и в разлома Сан Андреас в Калифорния. В тези две точки е съсредоточено 78 % от населението на САЩ със съответстващия процент икономика. И е достатъчна една мощна вълна цунами, предизвикана по изкуствен път, за да унищожи почти цялото население там.
Друг начин за неядрена смърт грози САЩ, заради нестихващата  вулканична дейност в сърцето на страната – националния парк Йелоустоун. Тлеещият вулкан там може всеки момент да избухне и без външна помощ от друга държава. А ако се предизвика изкуствено избухване на вулкана, пораженията за Съединените щати ще са  ужасяващи и катастрофални.
Неслучайно руското министерство на отбраната съобщи тези дни  за успешно проведеното  изпитание на хиперзвуковата ракета с ядрени бойни глави „Сармат“, наречена  на шега, „Гуд бай, Англия!“, защото е способна да унищожи два пъти, островната държава.  Тя не може да бъде спряна дори и от най-съвършената противоракетна отбрана, понеже лети в космоса, с невероятно висока скорост и когато ядрените бойни глави се разпръснат, те променят непрекъснато своята траектория, под немислими досега ъгли и градуси, така че никоя противоракетна установка да не може да ги засече и да им противодейства.
Тоест, каквато и война да предизвикат САЩ, военната им мощ ще бъде унищожена, и криещите се из противоядрените бункери, хладнокръвни убийци на народите,  и вдъхновители на евентуална кошмарна Трета световна война, ще бъдат изровени от там като плъхове и наказани за престъпленията си срещу човечеството.
Ако USA атакува Русия, тя ще се изправи срещу Руската Мощ и Гневът на хората от целия свят.
Защото изстрадалото човечество се нуждае от мир. И най-после, в лицето на Владимир Путин и Русия, то намери своя водач, по трудния път към един Нов свят,  без войни и насилие! Skandalno.net
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации