неделя, 22 април 2018 г.


Тийнейджърът Гари изпитал любов от пръв поглед, когато се запознал с Алмеда, която е с 53 години по-възрастна от него.
Двамата са женени, а сексуалният им живот е повече от задоволителен, съобщава „Мирър“. Гари Хардуик, който сега е на 19, се запознал с Алмеда (сега на 72) преди две години на погребението на сина ѝ. Двамата започнали да излизат два месеца по-късно, когато били поканени на семеен обяд в пицария в град Меривил, щата Тенеси. Гари тъкмо бил приключил връзка с друга възрастна жена – на 77 години. Той признава, че в момента, в който погледът му се срещнал с този на Алмеда, той разбрал, че „тя е единствената“.
Гари и АлемдаСлед две седмици бурен романс Гари ѝ предложил брак и едва шест дни по-късно двамата се оженили на церемония, която им струвала общо около 200 долара.
Две години по-късно те живеят в Меривил и са по-щастливи от всякога. „Ако обичаш някого, възрастта е само цифра. Омъжена съм от две години за моята истинска сродна душа. Срещнахме се в пицарията „Чък и чийз“, имаше рожден ден. Погледнах в очите му и просто се влюбих. Знаех че е този, с когото искам да прекарам живота си“, споделя Алмейда, която е баба на шест внуци.
Тийнейджър със 72-годишна„Аз наистина съм зрял за възрастта си, не се вписвам в клишето за младежта изобщо. Никога не съм бил привличан от по-млади жени. Дори когато бях на 13 или 14, винаги съм бил привличан от по-възрастни жени. Когато казах на баба си, която ме е отгледала, не знаех как ще го приеме. Но тя го одобри“, разказва Гари.
Младеж и баба„Първият път, когато правихме любов, беше в сватбената ни нощ. Беше невероятно изживяване. Имаше такава дълбока връзка. Тя е страхотна любовница“, допълва тийнейджърът. Много хора обаче не одобряват връзката им. Сред тях е и синът на Алмеда, който не ѝ е проговорил от деня на сватбата. Един от внуците ѝ – Аарон, дори е с три години по-голям от Гари.
„Нарекох го „дядо“ само веднъж, и то когато бях пиян“, признава той.

Източник: Блиц

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации