понеделник, 16 април 2018 г.


Семейството на Пламен Галев живее в невиждан лукс
Малко след като Пламен Галев изчезна, семейството му също се покри. Съпругата му Емилия заедно с двете си деца Светлана и Георги емигрира в Обединеното Кралство.
Но за разлика от живота, който водеха тук, близките на Пламен Галев живеят много по-добре в Англия.
Докато беше в родината, Светлана няколко пъти влезе в жълтите хроники заради близостта си със скандални мъже. И докато тя се вихреше из нощните клубове и често се забъркваше в скандали, то брат й Георги оставаше в сянката. Единствено близките на Пламен Галев знаеха, че той е негов син.
Към днешна дата Светлана учи в един от най-престижните колежи на Острова и контактува с наследниците на видни богаташи. Щерката на Пламен Галев обича високите скорости и за нея шофирането на всичките й пет свръхлуксозни автомобили е истинско удоволствие.
Светлана Галева разполага с автопарк на стойност 3 милиона лв.
Брат й Георги все още не е пълнолетен и не може да се възползва от възможността да шофира скъп автомобил. Но по всичко личи, че той не е като Светлана и е много по-скромен от нея, коментират запознати.
Той също учи в престижно училище. Най-голямата му страст са бойните изкуства и не пропуска тренировка от курса, на който е записан.
Очевидно Георги прилича на майка си, която се е посветила изцяло на семейството. Единственото развлечение за Емилия са срещите със съпруга й.
Периодично тя и Пламен Галев се срещат. Но всеки път срещите им са на различно място. Двойката винаги избира екзотични дестинации и задължително отсяда в 5-звездни хотели, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.
Източник : bradva.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации