четвъртък, 28 юни 2018 г.


Меглена Кунева е заменила луксозните лимузини с градски транспорт, видя репортер на „Ретро“. Бившият еврокомисар и вицепремиер на България вече се придвижва с метро. Неувереното ѝ поведение в ползването на подземната железница обаче издава, че Кунева все още е неопитна и неориентирана в разположението на спирките и пропускателния контрол.

Преди да се впусне в транспортни неволи, Меглена се отдаде на разходка в центъра на София. След кратък шопинг, оглеждане на витрините на бутиците и обиколка край фонтаните пред НДК бившата образователна министърка се отправи с бавна стъпка към близката метростанция. Входа ѝ Кунева уцели от първия път, но преди чинно да си купи билет от касиерката, използва близкия банкомат, за да попълни портфейла си след харчовете при обиколката на магазините.

Приближавайки се до перона, Меглена не свали марковите си слънчеви очила, въпреки че светлината в подземието е оскъдна и вместо аксесоарът да подобрява зрението, всъщност го затруднява. Въпреки че по този начин ексвицепремиерът се опита да се скрие от любопитните погледи на гражданите, много от тях я разпознаха и загледаха.

За обедната си разходка Кунева не бе заложила на традиционните за нея строги костюми, а на по-скоро спортно-елегантен ансамбъл от панталон и риза, съчетан с равни обувки. Изрязаните ръкави обаче издадоха, че в последните няколко месеца 60-годишната юристка се е окръглила и е качила килограми, които личат най-вече в обема на ръцете ѝ. Чакайки мотрисата в посока квартал „Лозенец“, Меглена реши да поседне на пейките и да запълни времето си със забавления на последен модел смартфон, който в момента се предлага в магазините за техника за почти 2 хиляди лева.

И това обаче бързо ѝ омръзна и тя припряно и нервно прибра скъпата вещ в дамската си чанта, вероятно притеснена да не ѝ го отмъкнат, тъй като в последно време крадците на телефони са в стихията си и не една или две знаменитости вече проплакаха, че са станали техни жертви.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации