неделя, 29 юли 2018 г.


Бургазлийката Инес бе жестоко пребита, след като не обърна внимание на свалките на бургаски батка. Жестокото нападение тя описа сама в социалните мрежи. Красавицата е с разбит нос и челюст, пише Флагман бг.

Вижте разказа й:

"Такаааааа.. Започвам този пост, уточнявайки, че снимките са направени, след като спрях кървенето от носа и позачистих лицето и ръцете си. Просто във въпросния момент не мислех как да снимам случващото ми се, а как да се приведа в нормален вид. Утре чакам да съм и синя под окото. Продължавам с едно обръщение. Към всички вас “биячи”, “свалячи”, “еб...” или там за каквито се имате, не ми пука.

Дошъл нашия бургазлия (или софиянец, мароканец, селянин, гражданин, навсякъде се намира от този типичен вид), или както казаха заобикалящите го - “бургаски батка”, и решил, че цяла вечер може да ми досажда, да ме подпипва, дърпа, говори и тн. Докато накрая не ми писна да го отбягвам учтиво и го бутнах. Него и протягащата му се по крака ми ръка. Но явно това не му хареса. И реши, че трябва да ме бутне, да падна, и да ми набие не един, не два, а три шамара. При което, разбира се, аз се обръщам и отвръщам. Да речем, че се имам за мъжко момиче, което не допуска подобно отношение.. най-малко от “мъж”. При което той отново ме удря и ми разбива носа. Вече не съм в състояние да му отвърна, може би заради скромните ми 50 килограма, или може би просто защото ми тече кръв от носа. Следователно отивам до тоалетната да се опитам да се оправя. Съжалявам, че не снимах преди да се избърша и да спра кръвта от носа си. Но както и да е. Подробности.

Връщам се, при което буквално ме напада момиче, представящо се за негова ЖЕНА, с думите “кааааак така съм могла да си позволявам аз да го бутам и да го удрям” и съответно ме хваща за косата и се опитва също да ме удари. Та в този въпросен момент изникват няколко въпроса в главата ми.
“КОЯ в случая си ТИ и защо така непоколебимо защитаваш “мъжа”, който цяла вечер се сваля на мен и приятелките ми?!” и съответно “Къде ви е въпросната охрана?”.
Но това, отново, са подробности.

Произволен “батка” ме изкарва навън, опитвайки се да разтърве МЕН и големия МЪЖ с ЖЕНА МУ. Спорът не спира, въпросният мъж, батка, мачо продължава през хората да се опитва да ме удари за незнайно кой път. А до мен стои негов приятел и ми казва, цитирам, “Как може да си мислиш, че можеш да си позволиш да се заядеш на бургаски батка?”
Да се смея ли? Да плача ли?
ПИТАМ ВИ АЗ, мили ми “МЪЖЕ”, ЧЕСТ ЛИ ВИ ПРАВИ ТОВА? Егото ли ви гали, гордостта ли?
А ти, “бургаски батка”, както те нарече учудващо възпитаният ти приятел, бъди сигурен, че няма да спиш спокойно.
Днес съм аз, утре друга, която не ти е обърнала внимание. После въпросната ти “жена”, после детето ти..
Поздравления, ти си един истински мъж!
А сега можеш спокойно да се обесиш.
Лека вечер или по-скоро добро утро вече..
И не, нямам нужда от споделяния, съчувствие, съжаление или подкрепа. Просто да си знаете какви мъже сте. Поздравления."


0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации