неделя, 19 август 2018 г.


Ръководството на „Герена“ не става за нищо, докога ще отлагат юбилея в чест на Аспарухов


Като истинска гавра с паметта на Гунди – вечната синя деветка, легенда на клуба, може да се окачестви случващото се това лято. Широко рекламираният мач с „Бока“ се провали с гръм и трясък. Датата беше сменена и се обяви, че мач ще има, но този път с „Милан“. Остана известно недоумение, но продажбата на билетите продължи с пълна сила. И изведнъж като гръм от ясно небе дойде новината, че и това събитие няма да се случи и се отлага за неопределено време честването на юбилея.

С това чашата на търпението преля. Отвсякъде заваляха подигравки на мразещите „Левски“, за съжаление, този път с право. Може би сега е времето да се каже истината в очите. Това управително тяло на отбора не става за нищо. Който и да е собственикът – дали това е финият и възпитан Спас Русев, или който и да се крие зад него – то те или са некадърни да се занимават с тази дейност, или унищожават умишлено и целенасочено Отбора на народа. А това няма да остане безнаказано. Справка – съдбата на Делио Роси. Изгонен наскоро, изхвърлен на бунището като непотребна вещ от публиката на „сините”.

„Левски“ преживя репресиите на комунизма в продължение на десетилетия, ще преживее и некадърното управление на този или онзи. Ако трябва, и от началото ще се започне, но ще го има, напук на враговете му, надянали сини одежди.
 
Асен Иванов, София
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации