сряда, 22 август 2018 г.

На какви ли не простотии сме се нагледали. Човешката простотия и креативност граници нямат. Това се потвърди и от снимка, качена във фейсбук групата „Видяно в София“. Фотосът е направен в столицата, но не се уточнява къде точно се е разиграло случилото се. Жена е заснела как бездомник си е направил импровизирана спалня. Той е окачил хамак на виадукт край столична спирка. Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/stolitsa/samo-v-blits-zloveshcha-snimka-ot-stolitsata-podpali-mrezhata_news621924.html


На какви ли не простотии сме се нагледали. Човешката простотия и креативност граници нямат. Това се потвърди и от снимка, качена във фейсбук групата „Видяно в София“.

Фотосът е направен в столицата, но не се уточнява къде точно се е разиграло случилото се. Жена е заснела как бездомник си е направил импровизирана спалня. 


Той е окачил хамак на виадукт край столична спирка.

„Човека си спи, не му пречи движението!“, споделя Ели, направила снимката.

„Това е лудост! Безумно опасно е това, което е направил“; „Повече прилича на труп!“; „Вие сигурни ли сте, че това не е някой ликвидиран човечец, „скрит“ на очевидно място“ – са сред основните коментари под снимката.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации