понеделник, 27 август 2018 г.Тежката катастрофа на автобус близо до Своге привлече вниманието и на министър Лиляна Павлова. Тя изказа съболезнованията си към близките на загиналите, като за пореден път не пропусна да оскърби пенсионерите.

„Покрусена съм от новината за ужасяващия пътен инцидент, при който загинаха много български пенсионери. Болката е огромна. Няма думи, с която да се опише мъката от тази неописуема трагедия, в която загинаха толкова стари хора.

Изразявам най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите в катастрофата край Своге. Пожелавам на пострадалите пълно възстановяване. Благодаря на лекарите, които спасяват човешки живот.

И все пак, въпреки голямата трагедия, в съзнанието ми гложди един въпрос, който буди голямо недоумение у мен: Как така се получава, че нашите баби и дядовци все протестират, че са им малки пенсиите, а могат да си позволят да ходят по екскурзии.
Значи не живеят чак толкова зле, колкото ни го представят?“

Източник: www.europedirect-kn.info

1 коментар:

  1. Отвратена съм от всичките ни политици, но Павлова е на първо място.Защо все за пенсийте говори.какво и пречат възрастните хора?А изказването на г-н Сидеров за катастрофите? Защо са толкова повърхностни?А убиеца на здрави животни в Странджа? А какво да кажем за правосъдното минисъерство, за здравропазването и образованието,за МВР и армията? Някой би ли ми посочил едно читаво министерство? Няма да може нали?

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации