четвъртък, 9 август 2018 г.В България трябва да се въведе закон, забраняващ вноса на всякакви храни от чужбина и всичко добито от нашите плодородни земи да се използва за вътрешна консумация и износ!

Кристално чистата вода и почва пустее, докато магазините се заливат от китайски ГМО фасул, полски лук и турски домати!

Парите от вноса отиват износ зад граница, народа няма работа и се храни с нискокачествени пластмасови плодове и гранясали и мухлясали продукти, разболява се и умира рано …

Политиката след 1989г. наблъска всички работливи селяни в панелите на София, накара ги да продадат земите си или да ги остават да пустеят, но не предупредиха бедният народ, че панела не става за ядене, нито бюрото зад което седят днешните бюрократи, кютнати да разиграват хората и да имитира работа!

Селското стопанство и производството е това, което движи икономиката на държавата, а то беше унищожено веднага след бясното нахлуване на „демократите“.

Пълните маси от социализма се превърнаха в празни маси през демокрацията, а българите замениха органичните картофи, домати, праскови, череши, кайсии, кашкавал, сирене и млеко за едните банани.


Ива Иватта, Фейсбук

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации