вторник, 9 октомври 2018 г.Продължава разследването на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Освен румънеца с украински произход, полицията е задържала и блогъра с инициали М.Г., за евентуална съпричастност към убийството на Маринова. Според коментар на говорителя на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град, вторият заподозрян е 35 годишен безделник-блогър,  доста популярен в средите на протестърите. Попитан за конкретно име той не пожела да отговори с мотива, че все още се води разследване.
Конкретно заподозряно лице по случая обаче, все още няма.
В Областната дирекция на МВР в Русе работи щабът по разследване на умишленото убийство. На място са екип на ВКП, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и вътрешният министър Младен Маринов.

30-годишната Виктория Маринова, която е била административен директор и водещ на предаване в местна телевизия в Русе, бе намерена мъртва в обрасло с растителност място до алея край Дунав в събота следобед. Тя е била изнасилена и жестоко убита. Продължава разследването на престъплението. От полицията и в последните дни неколкократно посочиха, че нито една версия не се изключва до опровергаването ѝ от категорични доказателства. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации