Wil jij mooie laurierhagen kweken die je om je huis kunt zetten? De soort hagenplanten zijn geschikt voor allerlei soorten en maten. Ze zijn geschikt voor het maken van lage, hoge, brede of smalle laurierhagen.

Laurierhagen zijn erg mooi groen en verliezen hun bladeren nooit. Daarnaast zijn ze ook erg vol van zichzelf.  Wil je laurierhagen kweken? Lees dan waarom en hoe je deze mooie planten moet plaatsen.

Laurierplanten om een hagenplant te kweken is gewoon heerlijk! Het zijn sfeervolle planten die een leuke uitstraling geven. Het grote voordeel van de laurierplant is dat ze niet alleen mooi groeien maar ook heel erg lang meegaan. De plant blijft maar door gaan en vraagt weinig aandacht. Dat betekent dat ze eigenlijk altijd goed staan tegen de tijd en dat ze het niet erg vinden om ook aan iets blootstelling in de zon of schaduw te geven. De laurierhagen groeien ook heel erg dicht en hebben geen andere kleurplanten nodig.

Tegenwoordig zie je deze planten niet meer alleen in groene en bonte tuinen. Ook op kantoren zie je ze vaak en ook wel in de stad.  Dat heeft er allemaal mee te maken dat ze niet te groot worden, ook niet als ze in een plantpot staan.

Het kweken van een laurierplant is ook nog zo mooi dat jij ze gemakkelijk zelf kunt planten. Dat heeft er allemaal mee te maken dat de planten niet zo hoog groeien. Het zijn gewone tuingrondplanten die je overal kunt plaatsen. Daarom kan jij ze zelfs in je eigen tuin of op je balkonnetje zetten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *