Als je producten verkoopt of wil verzenden die niet makkelijk kunnen beschadigen, is het aan te raden om hiervoor verzendzakken te gebruiken. Deze zakken worden ook wel kledingzakken, coex zakken of webshopzakken genoemd. Het zijn doorzichtige zakken die zijn voorzien van een plakstrip. Ze zijn dus heel handig om producten als kleding of stoffen accessoires in te verzenden. De producten blijven door middel van de zak wel beschermd, maar dan voor een scherpere prijs dan meer stevige verzendmogelijkheden.

Kostenefficiƫnt in grote hoeveelheden

Budgetgewijs is het gebruiken van verzendzakken erg voordelig. De kosten van de zakken zijn namelijk vaak nog geen twintig cent per zak, afhankelijk van de afmetingen. Hoe meer je van dezelfde soort zak koopt, hoe voordeliger de prijs per zak wordt. Het is aan te raden om dus de zakken in grote hoeveelheden aan te schaffen.

Ruimtebesparend

Een ander voordeel van het gebruiken van zakken om je producten in te verzenden, is dat ze heel weinig ruimte in beslag nemen. Het zijn dunne zakken, waardoor ze opgestapeld weinig magazijnruimte in beslag nemen. Wanneer je de zakken in grote hoeveelheden inkoopt, krijg je dus veel voordeel, maar kun je ze ook makkelijk kwijt, ook al heb je een klein magazijn.

Er zijn verschillende soorten zakken voor het verzenden van producten. De standaardvariant is een doorzichtige variant, maar er zijn ook zakken met een wat meer grijze tint plastic. De sluitstrip van beide soorten is zwart.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *