Naber Plastics is marktleider als het gaat om het produceren van bloemenemmers. Dit is zeker terug te zien in de uitgebreide series van plastic bloemenemmers. Zo is het mogelijk om bloemenemmers te kopen, maar ook sierpotten. Dit maakt het transport van bloemen overzichtelijker en efficiënter. Je wilt natuurlijk bloemen zo efficiënt mogelijk transporteren als eindgebruiker en dit is zeker mogelijk met deze emmers en potten.

Niet alleen worden deze emmers gemaakt om het zo efficiënt mogelijk te maken, maar ook dat ze energiezuinig worden geproduceerd.

Maak gebruik van slimme producten 

De producten geproduceerd van Naber Plastics zijn heel gemakkelijk te spotten door de het ontwerp. Zo is het mogelijk om een rechthoekige emmer krijgen, maar ook emmers die makkelijk te stapelen zijn. Dit biedt heel veel voordelen vooral als je bloemen gaat vervoeren. Niet alleen is dit handig voor het vervoer, maar ook voor de opslag. Het mooie van dit bedrijf is dat je voor veel problemen bij dit bedrijf terecht kunt. Of het nou gaat om de ontwerpfase of de geautomatiseerde productie, ze helpen je graag verder!

Wie is Naber Plastics?

Naber Plastics is een familiebedrijf die sinds 1989 actief is in de spuitgiet wereld. Als je op zoek bent naar kwalitatieve producten en een bedrijf net een transparantie en nuchtere bedrijfscultuur zoek dan vooral niet verder want hier ben je aan het juiste adres!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *